Spring til indhold

Taiwan

Vi anbefaler, at du kontakter Taiwans repræsentationskontor og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Taiwan har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse. 

  • Visumfrit ophold i højst 90 dage.
  • Visum til længere ophold skal du søge før ankomsten til Taiwan ved et taiwansk repræsentationskontor i udlandet.
  • Du skal have returbillet eller billet og visum til videre rejse, allerede når du ankommer.       
  • Danske provisoriske pas anerkendes til udrejse, hvis du har en politirapport. Indrejse på et provisorisk pas forudsætter, at du søger "landing visa" i Taiwan, se yderligere information her.
  • EU-nødpas anerkendes kun til udrejse.
  • Gyldigheden af dit pas skal være mindst 6 måneder ud over indrejsedagen.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Taiwans repræsentationskontor for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets repræsentationskontor, ambassade, konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Taiwans repræsentationskontor i Danmark kan kontaktes telefonisk på +45 33 93 51 52 og er beliggende på Amaliegade 3, 1256 København K.

Opdateret den 19-05-2018.

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.