Spring til indhold

Thailand

Vi anbefaler, at du kontakter de thailandske myndigheder og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit eget ansvar at overholde reglerne.

__________________________________________________________________________________________________

Du skal være opmærksom på, at der er risiko for smitte med COVID-19 i hele verden, og de forskellige landes indrejseregler kan derfor ændres med kort varsel. Du kan læse om indrejseregler, karantæne- og testkrav på den relevante danske ambassades hjemmeside. Mange lande har fortsat helt eller delvist indrejseforbud for nogle rejsende.

Undersøg også om din rejseforsikring dækker COVID-19 relaterede udgifter inden du rejser. 

_______________________________________________________________________________________________________

De thailandske myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder:

  • Visumfri i indtil 30 dage for turistrejser. Ved indrejse gives et indrejsestempel med ret til 30 dages ophold. Dette gælder for et ubegrænset antal indrejser med fly. Ved indrejse ad land- eller søvej gælder det kun for indrejse 2 gange pr. år.
  • Ophold ud over 30 dage kræver visum, som søges på en thailandsk repræsentation inden rejsen. Turistvisum udstedes ved indrejsen med ret til 60 dages ophold. Non-Immigrant visum udstedes ved indrejsen med ret til 90 dages ophold. Forlængelse søges hos Immigration Bureau.
  • For yderligere oplysninger om indrejse og visumregler se den thailandske ambassades hjemmeside
  • Forlængede danske pas anerkendes for ind- og udrejse. 
  • Nødpas (provisorisk pas) anerkendes for ind- og udrejse. Ved udrejse på et provisorisk pas udstedt af en dansk repræsentation i Thailand kræves et erstatnings indrejsestempel fra de thailandske immigrationsmyndigheder. Ved udrejse fra Suvarnabhumi International Airport i Bangkok burde stemplet kunne opnås ved immigrationsmyndighederne i lufthavnen.
  • Gyldigheden af pas skal være mindst 6 måneder ud over datoen for indrejsen.
  • EU-nødpas udstedt uden for Thailand anerkendes kun til transit i lufthavnen, ikke til indrejse i landet.

COVID-19: Du bør desuden læse om indrejserestriktioner, karantæne- og testkrav på den danske ambassade i Bangkoks hjemmeside, se under "Rejserestriktioner".

Redigeret: 8. december 2021

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Udenlandske pas- og visumregler

Reglerne i oversigten gælder kun for danske statsborgere.