Spring til indhold

Vanuatu

Vi anbefaler, at du kontakter Vanuatus ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Vi har fået oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfri i 90 dage.
  • Pas skal være gyldig 6 måneder ved indrejsen.
  • Forlængede danske pas anerkendes.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til ind- og udrejse.
  • EU-nødpas anerkendes efter samme regler som for danske nødpas.
  • Hvis du ikke har billet til at rejse retur eller videre fra Vanuatu, kan du blive nægtet indrejse.

Redigeret: 17. april 2019.

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.