Spring til indhold

OBS (31.07.2021 16:41)

Rejsevejledningen for Liechtenstein er opdateret til grøn (vær opmærksom). Læs om indrejserestriktioner, fx karantæne- og testkrav, på den danske ambassade i Berlins hjemmeside: https://bit.ly/3zUKA5I Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger. Læs om, hvordan du skal forholde dig ift. test og isolation, når du kommer hjem fra en udlandsrejse her: https://bit.ly/3fUNpem

Midlertidig rejsevejledning - Liechtenstein

Abonnér
Rejsevejledning opdateret: 31.07.2021 Gyldig: 01.08.2021

Vær opmærksom:

Hele landet.

Brug din sunde fornuft og vær opmærksom på mistænkelig adfærd som du ville være det, hvis du var i Danmark.

Fold alle afsnit udFold alle afsnit sammen

Generel anbefaling

De fleste danskere har ingen problemer under besøg i Liechtenstein. Du bør være opmærksom med henblik på at minimere risikoen for at blive smittet med coronavirus/COVID-19. 

Læs om smittesituationen i Liechtenstein på coronasmitte.dk.

Du bør læse om indrejserestriktioner, karantæne- og testkrav hos den danske ambassade i Berlin (som dækker Liechtenstein), da der kan være krav om fx COVID-19 test, vaccinedokumentation, udfyldning af formularer el.lign.

Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig ift. test og isolation, når du kommer hjem fra en udenlandsrejse på coronasmitte.dk.

Du kan få svar på ofte stillede spørgsmål her.

Rejseklar og Danskerlisten

Du bør downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis der sker større ændringer i indrejserestriktionerne, eller hvis rejsevejledningen skifter farve.

Rejseforsikring

Vi opfordrer dig til at tegne en privat rejseforsikring, før du rejser til Liechtenstein. Du bør særligt i en tid med COVID-19 sikre dig, at rejseforsikringen dækker dine behov. En rejseforsikring dækker ikke nødvendigvis alle udgifter eller i alle situationer.

Læs mere om rejseforsikringer.

Du kan anvende dit blå EU-sygesikringskort i Liechtenstein. Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring.

Læs mere om det blå EU-sygesikringskort hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kontakt

Der er ikke en dansk ambassade i Liechtenstein. Hvis du har akut brug for hjælp, kan du kontakte den danske ambassade i Berlin.

Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 24/7 (+ 3392 1112), hvis du har spørgsmål eller er kommet i en nødsituation i udlandet.

Du kan også downloade vores gratis app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis situationen i Liechtenstein udvikler sig.

Mere information

Læs rejsevejledninger fra andre landes udenrigsministerier

Dato for seneste opdatering

Rejsevejledningen for Liechtenstein er senest opdateret den 31. juli 2021 med en ændring i sikkerhedsniveauet for hele landet, som sænkes fra gul (vær ekstra forsigtig) til grøn (vær opmærksom). Der er foretaget tilsvarende ændringer i afsnittet Generel anbefaling. 

Kort over Liechtenstein

HENT APP’EN REJSEKLAR

DANSKERLISTEN

Tilmeld dig - for din sikkerheds skyld!

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne i rejsevejledningerne.

Rejsevejledning