Spring til indhold

OBS (01.07.2020 10:50)

MALTA: Rejsevejledningen for Malta er opdateret: Hvis du rejser til Malta, bør du være ekstra forsigtig for at minimere risikoen for at blive smittet med coronavirus/COVID-19. Du udviser ekstra forsigtighed ved bl.a. at følge vores rejseråd i en tid med COVID-19: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejseraad-i-en-tid-med-covid19/ Hvis du rejser til Malta, bør du også orientere dig om lokale restriktioner forud for rejsen. Du skal bl.a. være opmærksom på, at Maltas karantæneregler alene lempes for udvalgte lande, heriblandt Danmark, og at karantænereglerne alene lempes for personer, som har opholdt sig i de udvalgte lande minimum to uger forud for indrejsen i Malta, og som flyver direkte fra de udvalgte lande til Malta. Den danske ambassade i Rom har de seneste oplysninger om lokale restriktioner i Malta: https://italien.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19-malta/ Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger. Hvis du kommer hjem fra en rejse til Malta, opfordres du ikke længere til at blive hjemme i 14 dage.

Midlertidig rejsevejledning - Malta

Abonnér
Rejsevejledning gældende fra: 01.07.2020

Vær ekstra forsigtig:

Hele landet

Vær til enhver tid opmærksom på din personlige sikkerhed og hold dig opdateret om udviklingen via de lokale myndigheder, nyhedsmedierne og dit rejsebureau.

Fold alle afsnit udFold alle afsnit sammen

Generel anbefaling

Hvis du rejser til Malta, bør du være ekstra forsigtig for at minimere risikoen for at blive smittet med coronavirus/COVID-19.

Du udviser ekstra forsigtighed ved bl.a. at følge vores rejseråd i en tid med COVID-19.

Hvis du rejser til Malta, bør du også orientere dig om lokale restriktioner forud for rejsen. Du skal bl.a. være opmærksom på, at Maltas karantæneregler alene lempes for udvalgte lande, heriblandt Danmark, og at karantænereglerne alene lempes for personer, som har opholdt sig i de udvalgte lande minimum to uger forud for indrejsen i Malta, og som flyver direkte fra de udvalgte lande til Malta. Den danske ambassade i Rom har de seneste oplysninger om lokale restriktioner i Malta. Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger.

Du bør løbende holde dig orienteret om udviklingen i Malta via den danske ambassade i Rom, de lokale myndigheder og nyhedsmedierne.

Du bør også downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis der indføres omfattende restriktioner i Malta, eller hvis rejsevejledningen skifter farve.

Du kan læse mere om coronavirus/COVID-19 hos Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut. Du bør altid følge Sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af smittespredning.

Rejseforsikring

Vi opfordrer dig til at tegne en privat rejseforsikring, før du rejser til Malta.

Læs mere om rejseforsikringer.

Du kan anvende dit blå EU-sygesikringskort i Malta. Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring.

Læs mere om det blå EU-sygesikringskort hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kontakt

Der er ikke en dansk ambassade i Malta, men du kan kontakte ambassaden i Rom eller konsulatet i Valletta.

Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 24/7 (+45 3392 1112), hvis du har spørgsmål eller er kommet i en nødsituation i udlandet.

Du kan også downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis der indføres omfattende restriktioner i Malta, eller hvis rejsevejledningen skifter farve.

Mere information

Læs rejsevejledninger fra andre landes udenrigsministerier.

Dato for seneste opdatering

Rejsevejledningen for Malta er senest opdateret den 1. juli 2020 med en ændring af sikkerhedsniveauet for hele landet, som sænkes fra orange (vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser) til gul (vær ekstra forsigtig). Der er foretaget tilsvarende ændringer i afsnittet Generel anbefaling.

Kort over Malta

HENT APP’EN REJSEKLAR

DANSKERLISTEN

Tilmeld dig - for din sikkerheds skyld!

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne i rejsevejledningerne.

Rejsevejledning