Spring til indhold

Midlertidig rejsevejledning - Malta

Abonnér
Rejsevejledning opdateret: 14.07.2021 Gyldig: 04.08.2021

Vi fraråder pga. betydelige indrejserestriktioner alle ikke-nødvendige rejser til::

Hele landet.

Der er begrænset risiko for smitte med coronavirus, men landets betydelige indrejserestriktioner gør det vanskeligt eller umuligt at gennemføre en ferie for danske turister.

Fold alle afsnit udFold alle afsnit sammen

Generel anbefaling

Trods begrænset risiko for smitte fraråder vi alle ikke-nødvendige rejser til Malta pga. betydelige indrejserestriktioner, da de gør det vanskeligt eller umuligt at gennemføre en ferie for danske turister. Rejsende, som er færdigvaccinerede, kan dog fortsat rejse til og i landet. Læs mere på den danske ambassade i Roms hjemmeside (som dækker Malta).

Læs om smittesituationen på Malta på coronasmitte.dk.

Du bør læse om indrejserestriktioner, karantæne- og testkrav hos den danske ambassade i Rom (som dækker Malta), da der kan være krav om fx COVID-19 test, vaccinedokumentation, udfyldning af formularer el.lign.

Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig, når du kommer hjem fra en udenlandsrejse på coronasmitte.dk.

Du kan få svar på ofte stillede spørgsmål her.

Rejseklar og Danskerlisten

Du bør downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis der sker større ændringer i indrejserestriktionerne, eller hvis rejsevejledningen skifter farve.

Rejseforsikring

Vi opfordrer dig til at tegne en privat rejseforsikring, før du rejser til Malta. Du bør særligt i en tid med COVID-19 sikre dig, at rejseforsikringen dækker dine behov. En rejseforsikring dækker ikke nødvendigvis alle udgifter eller i alle situationer.

Læs mere om rejseforsikringer.

Du kan anvende dit blå EU-sygesikringskort i Malta. Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring.

Læs mere om det blå EU-sygesikringskort hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kontakt

Der er ikke en dansk ambassade i Malta, men du kan kontakte ambassaden i Rom eller konsulatet i Valletta.

Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 24/7 (+45 3392 1112), hvis du har spørgsmål eller er kommet i en nødsituation i udlandet.

Du kan også downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis der indføres omfattende restriktioner i Malta, eller hvis rejsevejledningen skifter farve.

Mere information

Læs rejsevejledninger fra andre landes udenrigsministerier.

Dato for seneste opdatering

Rejsevejledningen for Malta er senest opdateret den 14. juli 2021 med en ændring af sikkerhedsniveauet for hele landet fra grøn (vær opmærksom) til skraveret orange pga. betydelige indrejserestriktioner. Der er foretaget tilsvarende ændringer i afsnittet Generel anbefaling. 

Kort over Malta

HENT APP’EN REJSEKLAR

DANSKERLISTEN

Tilmeld dig - for din sikkerheds skyld!

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne i rejsevejledningerne.

Rejsevejledning