Spring til indhold

OBS (17.07.2020 13:32)

MONTENEGRO: Vi fraråder fortsat alle ikke-nødvendige rejser til Montenegro som følge af COVID-19. Bemærk at Montenegro ikke længere står på EU’s liste over lande uden for EU- og Schengenområdet, som det på baggrund af en sundhedsfaglig vurdering kan overvejes at åbne for. Hvis du kommer hjem fra en rejse til Montenegro, opfordres du fortsat til at blive hjemme i 14 dage.

Midlertidig rejsevejledning - Montenegro

Abonnér
Rejsevejledning gældende fra: 17.07.2020

Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til:

Hele landet.

Risiciene er så alvorlige, at du bør have særlige grunde til at besøge området/landet. Vigtige forretningsrejser og presserende familiebegivenheder kan få rejsende til at vurdere, at et besøg er nødvendigt.

Fold alle afsnit udFold alle afsnit sammen

Generel anbefaling

Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Montenegro som følge af COVID-19.

Den danske ambassade i Beograd har de seneste oplysninger om lokale restriktioner i Montenegro. Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger.

Du bør løbende holde dig opdateret om udviklingen i Montenegro via den danske ambassade i Beograd, de lokale myndigheder og nyhedsmedierne. Du bør også downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten.

Du kan læse mere om coronavirus/COVID-19 hos Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut. Du bør altid følge Sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af smittespredning og vores rejseråd i en tid med COVID-19.

Rejseforsikring

Vi opfordrer dig til at tegne en privat rejseforsikring, før du rejser til Montenegro.

Danskere i Montenegro er hverken dækket af det gule sundhedskort eller det blå EU-sygesikringskort.

Læs mere om rejseforsikringer.

Kontakt

Der er ikke en dansk ambassade i Montenegro, men du kan kontakte ambassaden i Beograd eller konsulatet i Podgorica.

Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 24/7 (+45 3392 1112), hvis du har spørgsmål eller er kommet i en nødsituation i udlandet.

Du bør downloade vores app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten, så modtager du information direkte fra os, hvis der opstår en krise eller lignende i Montenegro under din rejse.

Mere information

Læs rejsevejledninger fra andre landes udenrigsministerier.

Dato for seneste opdatering

Rejsevejledningen for Montenegro er senest opdateret den 17. juli 2020 med redaktionelle ændringer. Der er ikke foretaget ændringer i sikkerhedsniveauet.

Kort over Montenegro

HENT APP’EN REJSEKLAR

DANSKERLISTEN

Tilmeld dig - for din sikkerheds skyld!

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne i rejsevejledningerne.

Rejsevejledning