Spring til indhold

Udenrigsministeriets 250-års jubilæum: konference og boglancering

31.08.2020  10:20
Udenrigsministeriet og Det Udenrigspolitiske Selskab afholder den 2. september en konference til markering af Udenrigsministeriets 250-års jubilæum og udgivelsen af bogen ”Skilleveje. Dansk udenrigspolitik i 250 år”, skrevet i personlig kapacitet af OECD-ambassadør Carsten Staur.

Til markering af Udenrigsministeriets 250-års jubilæum og udgivelsen af bogen ”Skilleveje. Dansk udenrigspolitik i 250 år”, skrevet i personlig kapacitet af OECD-ambassadør Carsten Staur afholder Udenrigsministeriet en konference den 2. september i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

Konferencen åbnes af udenrigsministeren, ambassadør Carsten Staur interviewes om bogen af historiker og udenrigspolitisk analytiker Bo Lidegaard, og efterfølgende er der paneldebat med deltagelse af udenrigsminister Jeppe Kofod, tidl. udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen, tidl. udenrigsminister Mogens Lykketoft og ambassadør Carsten Staur.

I paneldebatten vil deltagerne tale om opbruddet i den kendte verdensorden. Se vedhæftet program.

Ambassadør Carsten Staurs bog ”Skilleveje. Dansk udenrigspolitik i 250 år” udkommer på Gads Forlag den 2. september 2020. Den fokuserer på tolv historiske begivenheder og forløb, hvor Danmark har stået over for afgørende udenrigspolitiske valg.

Grundet Covid-19-forholdsregler, er der begrænset antal pladser. Det er i øjeblikket muligt at blive skrevet på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk.