Spring til indhold

Klaus Ib Jørgensen bliver ny presse- og kulturråd på Danmarks ambassade og ny direktør for Det Danske Studenterhus i Paris

08.10.2018  10:16

Som Presse- og kulturråd vil Klaus Ib Jørgensen bl.a. forestå aktivitetsprogrammet i Danmarkshuset på Champs-Elysées i Paris. Sideordnet hermed vil han som direktør varetage den daglige drift af Det danske Studenterhus.

Klaus Ib Jørgensen kommer fra en stilling som chef i organisationen for DRs Kor og Orkestre, hvor han senest har været ansvarlig for formidling/digitale medier og partnerskaber. Han har i en årrække inden sin ansættelse i Danmarks Radio været direktør for kunstmusikforlaget Edition·S, hvor han beskæftigede sig med udgivelse og udbredelse af dansk musik i udlandet, ikke mindst Frankrig. Klaus Ib Jørgensen, der har studeret komposition og musikteori ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium, har tidligere modtaget P2 Boleroprisen for det internationale orkesterprojekt Symphonic Fairytales. Han har desuden fulgt studier i ledelse og innovation (Aarhus Universitet/CBS).

For yderligere oplysninger kontakt:
    •   Danmarks ambassade i Paris: paramb@um.dk eller Tel +33 1 44 31 21 21
    •   Uddannelses- og Forskningsministeriet: Specialkonsulent Michael Mejlgaard Udby
         Direkte telefon: +45 7231 7892  E-mail: mimu@ufm.dk