Spring til indhold

Sponsorlogo

Her kan du læse om anvendelsen af Udenrigsministeriets sponsorlogo, som er et krav til alle modtagere af støtte fra Oplysningspuljen. 

 

  Med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje

 

Bevillingsmodtageren forpligter sig til at anvende Udenrigministeriets sponsorlogo på oplysningsmaterialer, der er støttet af Udenrigsministeriets Oplysningspulje.

I bøger og andre publikationer anbringes logoet i kolofonen sammen med teksten Med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje. På film, video og DVD anbringes logoet i slutteksten sammen med teksten Med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje.

Se nærmere om skrifttype og logoets anvendelse på www.visualidentity.um.dk.

Der findes to forskellige fil-typer af sponsorlogoet:

  1. Som EPS-fil, dvs. en vektoriseret fil til tryksager. Filen er skalerbar, dvs. i en høj opløsning og kan forstørres og formindskes uden forringelse af kvaliteten. Den bruges af professionelle grafikere, trykkerier og til filmproduktion. Selv om man ikke kan se den på sin skærm, er det denne fil, der skal kopieres og videresendes til trykkeriet, filmproduktionsselskabet m.v. Sponsorlogo_cmyk.    
  2. Som PNG-fil. Det er en pixelleret billedfil i en lav opløsning og optræder som billede. Den kan kun formindskes og bruges primært til skærm, dvs. hjemmesider. Sponsorlogo_png

 

Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

Tlf. +45 33 92 00 00
Telefontid: mandag og torsdag 
9.30-11.30.
oplysningspuljen@um.dk