Spring til indhold

Publikationer

Her finder du publikationer om dansk fiskeri.

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

2019

The economic importance of the fishery in the exclusive economic zones of the United Kingdom, Norway and the Faroe Islands for Danish fisheries in 2016, 2017 and 2018

På bestilling af Udenrigsministeriet har Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi ved Københavns Universitet (IFRO) udarbejdet en opdateret analyse om de mulige erhvervsøkonomiske konsekvenser for dansk fiskeri (med fokus på fangstsektoren) af Storbritanniens udmeldelse af EU på baggrund af potentielle scenarier.

 

Download publikationen her (PDF).

2018

Strategi for Lystfiskeri

Fiskeriminister Eva Kjer Hansen har lanceret Strategi for Lystfiskeri. Strategien skal gøre fiskeriet mere tilgængeligt for flere, og samtidig tiltrække endnu flere lystfiskerturister til Danmark.

Download publikationen her (PDF)

The economic consequences for the Danish fishery following the United Kingdom’s decision to leave the European Union

På bestilling af Miljø- og Fødevareministeriet har Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi ved Københavns Universitet (IFRO) udarbejdet en analyse om de mulige erhvervsøkonomiske konsekvenser for dansk fiskeri af Storbritanniens udmeldelse af EU på baggrund af potentielle scenarier.

Download publikationen her (PDF)

SOCIO-ECONOMIC CONSEQUENCES OF BREXIT FOR FOUR LARGER FISHING PORTS AND THEIR COMMUNITIES

Innovative Fisheries Management (IFM), Aalborg Universitet, har på regeringens anmodning udarbejdet en analyse af mulige socioøkonomiske konsekvenser af Storbritanniens udtrædelse af EU for de fire største danske fiskerihavne (Skagen, Hirtshals, Thyborøn og Hanstholm) og deres lokalsamfund.

Download publikationen her (PDF)

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind