Spring til indhold

Bæredygtigt byggeri i Kina

20.03.2013  10:23
Eksportrådet, DANSKE ARK og Foreningen af Rådgivende Ingeniører inviterer arkitekt- og rådgivende ingeniørfirmaer til seminar om bæredygtigt byggeri i Kina.

For at styrke eksporten af danske bæredygtige arkitekt- og ingeniørløsninger til Kina inviterer Eksportrådet, DANSKE ARK og Foreningen af Rådgivende Ingeniører til seminar om bæredygtigt byggeri i Kina.

I Kinas 12. femårsplan efterspørges direkte udenlandske løsninger inden for energirenovering og energioptimering. Her kan danske arkitekt- og ingeniørfirmaer herunder de små- og mellemstore virksomheder spille en afgørende rolle. De seneste par år er der blev foretaget gennemgående ændringer i landets byggepolitik og fremtidige byggeplaner. Ifølge en rapport fra China Greentech har regeringen udvalgt 40 byer, som alle skal gennemgå energieffektive eftermonteringer. Samlet set vil disse omfatte minimum 4 mio. kvadratmeter og udgøre en markedsværdi på omkring 400 mia. RMB (ca. 368 mia. DKK). 

Til seminaret om bæredygtigt byggeri vil kendte danske arkitekt- og ingeniørfirmaer dele deres erfaringer fra Kina, og endelig vil IFU (Investeringfonden for Udviklingslande) forklare om muligheden for risikovillig kapital. Formålet er at klæde danske arkitekt- og ingeniørfirmaer ordentlig på, hvis de overvejer at eksportere til Kina.

Handelsminister Pia Olsen Dyhr indleder seminaret, hvorefter firmaer som Schmidt Hammer Lassen, BIG and COWI vil fortælle om deres erfaringer fra Kina.

Læs programmet her

Tilmelding sker til:
Carina Moberg Jørgensen
Tel: +86 (21) 6209 0500 * 225
E-mail: carjor@um.dk