Spring til indhold

EPSO udskriver AST-adgangsprøve for kontorfunktionær til EU-institutionerne

13.01.2015  15:18
Forskellige EU-institutioner søger nu kontorfunktionær, som skal være med til at administrere EU-institutionernes daglige arbejde. ESPO udskriver derfor en AST-adgangsprøve med tilmeldingsfrist senest 10. februar 2015

Arbejdet som kontorfunktionær ved EU's institutioner er ganske varierende, men omfatter primært kontor- og sekretæropgaver samt tilsvarende typer arbejdsopgaver af administrativ karakter. I dette opslag søges kontorfunktionærer, som kan varetage opgaver indenfor områder som administration samt finansiel og sekretær support. De ledige stillinger er placeret i Bruxelles og Luxembourg. For at komme i betragtning til stillingerne, skal man have mindst 3 års relateret erhvervserfaring ud over en kontorelevuddannelse.

Læs mere om stillingernes indhold på EPSOs (European Personnel Selection Office) hjemmeside her: Secretaries and clerks for administrative/ financial/ secretarial support roles

Ansøgning skal sendes elektronisk via EPSOs hjemmeside senest tirsdag d. 10. februar 2015 kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da processen typisk tager lidt tid. Bemærk: ansøgninger modtaget efter kl. 12.00 tages ikke i betragtning.

For at kunne ansøge er det et krav, at man er statsborger i et EU-land og har gode kommunikative og organisatoriske færdigheder. Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud (f.eks. dansk) og har arbejdskendskab til et af EU's hovedsprog, i.e. engelsk, fransk eller tysk.

Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (aneand@um.dk)Seneste nyt

    Se alle