Spring til indhold

ESPO udskriver adgangsprøve for Building Managers

23.01.2015  12:25
EU-Kommissionen søger Building Managers med tekniske forvaltningsfærdigheder til administration af EU-kommissionens bygninger. Tilmeldingsfrist er inden d. 24. februar 2015

Arbejdet som Buliding Manager indebærer daglig administration af EU-kommissionens bygninger, herunder kontrol og sikring af at bygningerne opfylder servicekravene. For at komme i betragtning skal man have mindst 3 års relateret erhvervserfaring – og da stillingerne hovedsagligt er placeret i Bruxelles - være klar til at bo i Bruxelles.    

Læs mere om stillingernes indhold på EPSOs (European Personnel Selection Office) hjemmeside her: Buliding Managers

Ansøgning skal sendes elektronisk via EPSOs hjemmeside senest tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da processen typisk tager lidt tid. Bemærk: ansøgninger modtaget efter kl. 12.00 tages ikke i betragtning.

For at kunne ansøge kræves statsborgerskab i et EU-land samt gode kommunikative og organisatoriske færdigheder. Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud (f.eks. dansk) og har arbejdskendskab til et af EU's hovedsprog, i.e. engelsk, fransk eller tysk.

Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (aneand@um.dk)Seneste nyt

    Se alle