Spring til indhold

OECD søger en konflikt- og fredsrådgiver

20.02.2015  10:35
OECD søger i øjeblikket en kandidat til en stilling som konflikt- og fredsrådgiver i sit team for Governance for Development and Peace (G4DP). Ansøgningsfrist d. 1 marts 2015.

OECD arbejder målrettet med at forbedre den økonomiske og sociale velfærd for mennesker over hele verden. Organisationens arbejde består i at skabe et forum, hvor regeringer kan samarbejde på at finder løsninger på fælles problematikker og udveksle erfaringer.

Teamet for Governance for Development and Peace (G4DP) arbejder for at sikre og fremme opfyldelsen af Busan-forpligtelserne indenfor regeringsførelse og fredsopbyggelse af skrøbelige stater. Arbejdet sker i tæt samarbejde temaet for Global Partnership and Policies Division of the Development Co-operation Directorate (DCD).

G4DP er på udkig efter en erfaren kandidat, der har kendskab til bistandsarbejde i en international organisation. Kandidaten skal kunne at håndtere konfliktspørgsmål i den globale politiske debat samt bidrage til igangværende processer. Desuden skal kandidaten kunne rådgive INCAF medlemmer i deres arbejde med at gennemføre nye aftaler med skrøbelige stater. Læs mere om stillingen samt ansøg via nedenstående link.

https://oecd.taleo.net/careersection/ext/joblist.ftlSeneste nyt

    Se alle