Spring til indhold

Udenrigsministeriet afholder kurser i EU's adgangsrpøve del 1 i uge 19

27.03.2015  14:23
Deltager du i EU’s adgangsprøve for AC-generalister eller revisorer i 2015? Så bør du læse denne nyhed:

Udenrigsministeriet afholder fire ens forberedende heldagskurser i EU’s indledende elektroniske del af EU’s adgangsprøve (CBT’en) i dagene mandag den 4. til torsdag den 7. maj 2015. Kurserne er rettet mod kandidater tilmeldt EU’s adgangsprøver for AC-generalister og revisorer til Den Europæiske Revisionsret 2015. At kurserne udbydes til begge adgangsprøver skyldes, at formatet i flg. vore oplysninger er sammenlignelige for begge prøver.

Der er tale om et begrænset antal pladser, hvorfor der stilles krav om grundig egen-forberedelse forud for kurset for at komme i betragtning. Tilmelding er bindende. Ved tilmelding skal fremsendes bevis på tilmelding til en af de to adgangsprøver fx i form af screen dump.

Kurserne afvikles af den franske forvaltningshøjskole ENA (Ecole nationale d'administration).  Der vil blive givet generel information om prøven, men derudover udelukkende blive fokuseret på træning i CBT’ens fire delområder - verbalt ræsonnement, numerisk ræsonnement, abstrakt ræsonnement og faglig dømmekraft.

Der udbydes følgende kursusdage:

• Mandag d. 4. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA
• Tirsdag d. 5. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA
• Onsdag d. 6. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA
• Torsdag d. 7. maj kl. 9.00 til 16.30: Heldagskursus i forberedende CBT ved ENA

Alle de ovennævnte kurser afholdes i Udenrigsministeriet, Asiatisk plads 2, 1448 København. Ved heldagskurserne forventes afholdt frokostpause fra 12.15 – 13.15 for egen regning.

Tilmelding er bindende og skal ske personligt til intstill@um.dk senest tirsdag den 21. april 2015 kl. 12.00 med angivelse af hvilken dato der foretrækkes. Der skal ved tilmeldingen anføres, om man er ansat i centraladministrationen, under uddannelse (og hvor) eller andet. Ministeriet vil hurtigst muligt efter fristens udløb udsende en meddelelse om eventuel kursus-deltagelse direkte til de tilmeldte deltagere.
 
Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Kirsten Andersen (aneand@um.dk) eller fuldmægtig Allan Toft (alltof@um.dk).Seneste nyt

    Se alle