Spring til indhold

Argentina

Det er dit ansvar at overholde reglerne for ind- og udrejse af Argentina. Vi anbefaler derfor, at du evt. kontakter den argentinske ambassade og får bekræftet nedenstående oplysninger:

De argentinske myndigheder har oplyst til os, at følgende regler gælder for danskeres rejse til landet:

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Ophold kan forlænges i yderligere 90 dage (dog kun 1 gang).
  • Passet skal være gyldigt ved indrejsen.
  • Forlængede danske pas anerkendes for ind- og udrejse
  • Midlertidige (provisoriske) pas anerkendes for udrejse. Ved udrejse på et dansk midlertidigt pas udstedt i Argentina skal de argentinske immigrationsmyndigheder forinden indstemple et erstatnings indrejsestempel i passet. Der skal forevises politirapport. Vi har for nuværende ikke oplysninger om man kan indrejse på et midlertidigt (provisorisk) pas.
  • Der er særlige krav for ind- og udrejse med mindreårige børn. Du anbefales derfor at tage kontakt med de argentinske myndigheder inden afrejse for afklaring.

Redigeret: 19. august 2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.