Spring til indhold

Jordan

Vi anbefaler, at du kontakter Jordans ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Vores kilder oplyser, at følgende gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumpligt. Du kan få visum ved indrejsen.
  • Vilkårene for visum ved indrejse og om hvilke grænseovergange, der aktuelt ikke udsteder visum kan Jordans ambassade oplyse om. Det kan være særlig relevant, hvis du planlægger at rejse ind over land fra Israel.
  • Visum kan om nødvendigt søges gennem Jordans konsulat i Danmark.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til indrejse og udrejse. Indrejse kræver, at du har et visum i passet inden rejsen. Til udrejse kræver det, at du kontakter myndighederne i Jordan.
  • EU-nødpas anerkendes ikke til indrejse. Udrejse kræver, at du kontakter myndighederne.
  • Pas skal være gyldige i 6 måneder ud over opholdet.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Jordans ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Redigeret den 19. oktober 2018

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.