Gå til indhold

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram

Det Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram (DAPP) er Danmarks samarbejdsprogram med Mellemøsten og Nordafrika. Vi fokuseres indsatsen i fire lande: Marokko, Tunesien, Egypten og Jordan. Målet er at fremme god regeringsførelse og sikre økonomiske muligheder, særligt for unge og kvinder.
""

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram 2017-2022

Danmark har siden 2003 styrket sin indsats i Mellemøsten og Nordafrika som en del af den generelle danske udenrigs- og udviklingspolitik. Samarbejdsprogrammet blev lanceret som Det Arabiske Initiativ i 2003 og fortsætter nu under navnet Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram frem mod 2022.

 

Kernen i Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram er partnerskaber, hvor danske organisationer, med kompetencer inden for ligestilling, jobskabelse, frie medier etc., samarbejder med lignende organisationer i regionen.

 

I den nye fase støtter Danmark en målrettet indsats i landene Marokko, Tunesien, Egypten og Jordan med én milliard kroner over fem år fra 1. juli 2017 til 30. juni 2022.

Læs mere om Det Arabiske Initiativ på DANIDAs hjemmeside eller i programdokumentet for Det Dansk-Arabiske Parnerskabsprogram 2017-2022.

Du kan også finde yderligere information på hjemmesiden www.dapp.dk. Ved at holde øje med kommende begivenheder i kalenderen kan du møde besøgende fra de arabiske partnerorganisationer og deltage i debatter og andre begivenheder.

Kontakt

Kontoret for Mellemøsten og Nordafrika (MENA)

Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
DK- 1448 København K

 

E-mail: [email protected]