Spring til indhold

Ledige stillinger

Udenrigsministeriet opslår jævnligt stillinger i udenrigstjenesten, stillinger i forbindelse med Danmarks samarbejde med udviklingslandene, samt stillinger i en række internationale organisationer, som Danmark er medlem af.

Udenrigsministeriet beskæftiger ca. 1350 medarbejdere, hvoraf ca. 850 arbejder i København, og ca. 500 er udsendt til de danske repræsentationer i udlandet. Dertil kommer et større antal lokalt ansatte medarbejdere på repræsentationerne i udlandet.

Herunder findes en oversigt over ledige stillinger i Udenrigsministeriet, på ambassaderne, i DANIDA, i Trade Council, samt sekunderede stillinger, hvilket vil sige stillinger i internationale organisationer, som Danmark har besluttet at finansiere.

Løntilskudsansættelser:

Bemærk venligst, at Udenrigsministeriet ikke tilbyder løntilskudsansættelser eller virksomhedspraktik.

 

Stillinger i Udenrigsministeriet

Sekunderinger og stillinger udenfor Udenrigsministeriet

""

JOBAGENT

Ønsker du at blive informeret når der dukker nye job op i Udenrigsministeriet? Registrér dig her >

 

ANSØGER LOG IND

Hvis du tidligere har søgt en stilling i en statslig institution gennem Statens eRekruttering, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger. Log ind her >


UOPFORDREDE STILLINGER

Hvis du ikke finder en passende stilling opslået på vor webside, kan du lægge en uopfordret ansøgning ind. Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 

Studentermedhjælpere >


Uopfordrede ansøgninger >


 

FØLG UDENRIGSMINISTERIET PÅ

LinkedIn