Gå til indhold

Protokollen

Protokollen varetager forbindelsen til udenlandske diplomatiske repræsentationer akkrediterede til Danmark og internationale organisationer i Danmark og står for tilrettelæggelsen og gennemførelsen af indgående besøg.

Kontakt

Udenrigsministeriet
Protokollen
Asiatisk Plads 2
1448 København K

Telefon: 33 92 00 00
Fax: 33 92 15 26
[email protected]

 

Daglig kontakt til de udenlandske ambassader. Bistår i praktiske spørgsmål, herunder spørgsmål vedrørende Wienerkonventionen.

Praktisk tilrettelæggelse og gennemførelse af indgående udenlandske besøg med Statsministeren og Udenrigsministeren som vært.

Registrering af medarbejdere ved diplomatiske repræsentationer akkrediterede til Danmark og internationale organisationer. Honorære konsuler i Danmark.

Dekorering af udlændinge og danskere i udlandet.

Copenhagen Diplomatic List

Når du åbner dokumentet bliver du spurgt om du vil opdatere felterne i dokumentet. Klik på JA hvis du ønsker at åbne dokumentet med en opdateret indholdsfortegnelse.

Protokollen består af besøgs- og diplomatenheden:

Besøgsenheden: Indgående besøg og andre særarrangementer, statsbesøg og Kongehusets rejser i udlandet, Protokollens administration og repræsentation. Protokollen står for den praktiske tilrettelæggelse og gennemførelse af indgående udenlandske besøg med Statsministeren, Udenrigsministeren og Udviklingsministeren som vært.

Diplomatenheden: Varetager forbindelsen til udenlandske ambassader og internationale organisationer og bistår i praktiske spørgsmål. Protokollen står for registreringen af medarbejdere ved diplomatiske repræsentationer akkrediterede til Danmark og internationale organisationer i Danmark. Varetager honorære konsulers forhold i Danmark.

-------------

Kontakt os

Ove Ullerup
Protokolchef, ambassadør

Michael Zilmer-Johns
Ambassadør, ansvarlig for Kongehusudvalget og Kongehusets rejser i udlandet, dekoreringer, akkreditivoverrækkelser samt honorære konsuler

Astrid Ruge 
Viceprotokolchef, chefkonsulent

Marianne Ferguson
Konsul
Sekretariat, dekoreringer af udlænding og danskere i udlandet, lykønskninger og kondolencer

------------

Besøgsenheden

Indgående besøg og andre særarrangementer, statsbesøg og Kongehusets rejser i udlandet, Protokollens administration og repræsentation. Protokollen står for den praktiske tilrettelæggelse og gennemførelse af indgående udenlandske besøg med Statsministeren, Udenrigsministeren og Udviklingsministeren som vært.

Birgitte Ahnfeldt-Mollerup
Konsul, leder af besøgsenheden

Tine Astrupgaard
Konsul

---------------

Diplomatenheden

Varetager forbindelsen til udenlandske ambassader og internationale organisationer og bistår i praktiske spørgsmål. Protokollen står for registreringen af medarbejdere ved diplomatiske repræsentationer akkrediterede til Danmark og internationale organisationer i Danmark. Varetager honorære konsulers forhold i Danmark

Birgit Sarah Kondrup-Palmqvist
Konsul, leder af diplomatenheden. Sikkerhed, parkering

Mette Reves Jørgensen
Konsul, ambassadørmodtagelser, honorære konsuler, Protokollens publikationer

Lone Kiilsgaard Henrichsen
Konsul, registrering af diplomater og lokalansatte, opholdstilladelser og ID kort. Lande fra A til I (engelsk stavemåde). Organisationerne UNOPS, WFP, WHO og UNICEF

Marie Kristensen Szabo
Konsul, registrering af diplomater og lokalansatte, opholdstilladelser og ID kort. Lande fra J til V (engelsk stavemåde). Organisationerne EEA, ECO, EUROFISH, GBIF, ICES, OSCE, SHR, UNDP, UNFPA og MPD. Diplomatbiler

Registrering af udenlandske diplomater, opholdstilladelser og ID-kort

Åbningstid; tirsdag og torsdag 09:30 - 12:30
Telefontid; mandag og fredag 10:00 - 12:00

MOMS-Team
Henriette Holch
Overassistent, refusion af MOMS

Tlf. 33 92 17 89
Telefon tid - tirsdag og torsdag 09:30 - 10:30
E-mail: [email protected]

----------------

Tværgående opgaver særligt i forhold til diplomatiske relationer

Anja Levysohn
Chefkonsulent

Kerry Knudten-Erkelenz
Fuldmægtig

----------------