Gå til indhold

Schweiz

Vi anbefaler, at du kontakter Schweiz' ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Schweiz har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfri indrejse. Ophold i mere end 90 dage kræver registrering i landet.
  • Nødpas (provisorisk pas) anerkendes for ind- og udrejse.
  • Forlængede danske pas anerkendes for ind- og udrejse.
  • EU-nødpas anerkendes for ind- og udrejse.   
  • Passet skal være gyldigt under opholdet.

COVID-19: Du bør desuden læse om indrejserestriktioner, karantæne- og testkrav for indrejse i Schweiz på den danske ambassade i Berlins hjemmeside, se under "Rejserestriktioner".

 

Opdateret 20. september 2022. 

Udenlandske pas- og visumregler

Reglerne i oversigten gælder kun for danske statsborgere:

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.