Gå til indhold

Seyschellerne

Vi anbefaler at du kontakter Seychellernes myndigheder og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit eget ansvar at overholde reglerne. 

OBS! CORONAVIRUS/COVID-19. MULIGE INDREJSERESTRIKTIONER I ANDRE LANDE.

Vi gør opmærksom på, at oplysningerne om pas- og visumreglerne kan være ændret på grund af at landet har indrejserestriktioner som følge af coronavirus/Covid-19. Det kan f.eks. i form af indrejseforbud eller krav om visum for danske statsborgere.

Skal du rejse, råder vi dig derfor til at kontakte Seychellernes ambassade med ansvar for Danmark. Denne vil kunne svare på, om der er rejserestriktioner for danskere på grund af coronavirus/Covid-19. Se kontaktoplysninger til de udenlandske ambassader i Danmark.

Du kan også finde nyttig information om rejserestriktioner, karantæneregler m.m. for danskere på de danske ambassader i udlandets hjemmesider.

_____________________________________________________________________________________________________________

Vi har oplysninger om, at følgende regler gælder for indrejse i Seychellerne: 

  • Visumfrit ophold i ophold 90 dage
  • Obligatorisk rejsebemyndigelse senest 72 timer før afrejsen: Seychelles Electronic Border System (govtas.com)
  • Dit pas skal være gyldigt under opholdets varighed og indtil den rejsende er tilbage i sit hjem- eller opholdsland
  • Danske forlængede pas anerkendes ved ind- og udrejse
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes ved ind- og udrejse 
  • EU-nødpas anerkendes ved ind og udrejse
  • Der skal forevises retur- eller videregående billet
  • Der kræves dokumentation for tilstrækkelige økonomiske midler til dækning af opholdet samt bevis for indkvartering

Redigeret den 7. november 2022

 

 

Udenlandske pas- og visumregler

Reglerne i oversigten gælder kun for danske statsborgere:

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.