Gå til indhold

Republikken Sydkorea

Vi anbefaler, at du kontakter de sydkoreanske myndigheder og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.
 

Myndighederne i Sydkorea har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfrit ophold i 90 dage. OBS: Danske indrejsende på visumfrit ophold skal udfylde en elektronisk indrejseformular, “K-ETA / Korea Electronic Travel Authorization". Det er vigtigt, at formularen er udfyldt korrekt og godkendt før afrejsen. Det anbefales at søge i god tid, da visumsagsbehandlingen kan tage mere end 72 timer. (Danskere bosiddende i Sydkorea og indrejsende med visum skal ikke udfylde og indsende K-ETA formularen)
  • Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet
  • Forlængede danske pas anerkendes for ind- og udrejse
  • Danske nødpas (provisoriske pas) anerkendes for ind- og udrejse
  • EU-nødpas anerkendes for ind- og udrejse

 

Redigeret: 30. november 2022

 

Udenlandske pas- og visumregler

Reglerne i oversigten gælder kun for danske statsborgere:

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.