Gå til indhold

Tanzania

Vi anbefaler, at du kontakter Tanzanias ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler for ind- og udrejse er. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

 

Myndighederne i Tanzania har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumpligt. Du kan få turistvisum ved ankomst i de tre internationale lufthavne Dar es Salaam, Zanzibar og Kilimanjaro. Vi anbefaler dog at søge visum inden rejsen.
  • Et turistvisum er gyldigt i maksimalt 90 dage. Visum kan søges online via Tanzanias ambassade i Stockholm
  • Pas skal være gyldige mindst 6 måneder endnu, når du rejser ind.    
  • Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til ind- og udrejse. Er passet udstedt i Tanzania, så skal det stemples af immigrationsmyndighederne, når du forlader landet.
  • EU-nødpas anerkendes på samme vilkår som for danske nødpas.

Opdateret 30. november 2022

 

Udenlandske pas- og visumregler

Reglerne i oversigten gælder kun for danske statsborgere:

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.