Gå til indhold

Podcasts fra Udenrigsministeriet

Oversigt over de forskellige podcasts, som produceres fra Udenrigsministeriet og hvor de kan findes

Ambassadørerne
Ambassadørerne er en podcast-serie fra Udenrigsministeriet, hvor danske ambassadører analyserer aktuelle emner fra deres forskellige ambassadørposter. 
Du får analyser fra Danmarks udkigsposter i hele verden og et indblik i diplomatiets arbejde.

Du finder alle podcasts her:

 

Business Insights
TCs podcast kanal Business Insights har en defineret målgruppe bestående af ansatte og ledere i danske erhvervsvirksomheder. Formålet er, ved hjælp af eksperter, virksomheder og diplomater, at gøre lytterne klogere på Danmarks vigtigste eksportmarkeder og nye markedstrends, og hver podcast giver også danske virksomheder gode råd om vejen til en eksportsucces.

 

TechPlomacy Talk
Den teknologiske udvikling påvirker ikke alene, hvordan vi lever vores liv. Den rykker ved globale magtbalancer og kan skabe nye globale vindere og tabere. Lyt med når Danmarks tech-ambassadør, Casper Klynge, taler med centrale spillere i spændingsfeltet mellem politik, teknologi og samfund. Podcast-serien er på engelsk.

 

The #DigitalDiplomacy Podcast
The #DigitalDiplomacy Podcast produceres af Danmarks Ambassade i Spanien. Det er en engelsksproget podcast-serie om diplomati i en digital tidsalder. I hver episode interviewer vi en diplomat eller en ekspert, der kan være med til at sætte de hastige samfundsforandringer i perspektiv og relatere dem til udviklingen inden for diplomatiet.

 

Storbritannien Indefra
Podcast-serien Storbritannien Indefra går i dybden med de ting, som sker i Storbritannien, alt det som berører lytterne, og som trækker overskrifter både nationalt og internationalt.

Du finder alle vores podcasts her:

https://soundcloud.com/denmarkinuk.