Gå til indhold

Civilsamfundspuljen

Civilsamfundspuljen er finansieret af Udenrigsministeriet og administreres af CISU - Civilsamfund i Udvikling - i Århus efter et særligt sæt retningslinjer, som afspejler Civilsamfundspolitikkens principper og mål. Medlemskab af CISU er ikke et krav for at modtage støtte gennem Civilsamfundspuljen.

Civilsamfundspuljen støtter danske folkelige organisationers samarbejde med lokale partnere i udviklingslandene. Puljen er en fleksibel støtteform, som er tilpasset de frivillige organisationers arbejdsform uden at gå på kompromis med kvaliteten i indsatserne.

Civilsamfundspuljen har løbende ansøgningsfrist for alle støtteformer, på nær Udviklingsindsatser der har to årlige ansøgningsfrister. Civilsamfundspuljen støtter udviklingsprojekter op til 4,5 mio. kr. Organisationer, der har en større projektportefølje kan ligeledes søge Program.

Yderligere information om retningslinjer, ansøgningsformater o.l. fremgår af CISUs hjemmeside (følg link nederst på denne side). Her findes desuden CISUs kursusprogram.

CISU administrerer desuden den Danske Nødhjælpspulje, DERF (the Danish Emergency Relief Fund)