Spring til indhold

Rejsevejledning (midlertidig) - Bolivia 

Abonnér
Rejsevejledning gældende fra: 14.11.2019

Udenrigsministeriet har den 13. november 2019 oprettet en midlertidig rejsevejledning for Bolivia.

Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til:

Hele landet.

Risiciene er så alvorlige, at du bør have særlige grunde til at besøge området/landet. Vigtige forretningsrejser og presserende familiebegivenheder kan få rejsende til at vurdere, at et besøg er nødvendigt.

Fold alle afsnit udFold alle afsnit sammen

Generel anbefaling

Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Bolivia pga. omfattende uroligheder og voldelige demonstrationer. Risiciene er så alvorlige, at du bør have helt særlige grunde til at besøge landet.

Hvis du allerede opholder dig i Bolivia, bør du holde dig på afstand af demonstrationer og større forsamlinger, da de kan udvikle sig voldeligt med kort varsel. Vejspærringer kan forekomme. Du bør ikke forsøge at trænge igennem vejspærringer.

Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger. Du bør holde dig opdateret om den aktuelle sikkerhedssituation via de lokale myndigheder, nyhedsmedierne og dit rejsebureau.

Kontakt

Der er ikke en dansk ambassade i Bolivia. Kontakt den svenske ambassade i La Paz eller den danske ambassade i Bogotá, hvis du har brug for akut hjælp.

Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets globale vagtcenter 24/7, hvis du har spørgsmål eller er kommet i en nødsituation i udlandet.

Mere information

For yderligere information henviser vi til andre landes rejsevejledninger

Den midlertidige rejsevejledning for Bolivia er oprettet den 13. november 2019.

Kort over Bolivia

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne i rejsevejledningerne.

Rejsevejledning