Gå til indhold

Dansk støtte til Ukraine

Læs mere her om Danmarks støtte til Ukraine som følge af Ruslands fortsatte brutale, uberettigede og uprovokerede militære aggression mod Ukraine. Informationerne på denne side opdateres løbende.


Senest opdateret 26.09.2022 16.00 PM CET

Danmark udviser solidaritet med Ukraine gennem den bredspektrede og langsigtede støtte, som vi har ydet bilateralt, multilateralt og i samarbejde med partnere og allierede i EU og NATO. Siden krigens udbrud er den bilaterale støtte til Ukraine nået op på mere end 3,1 mia. kr. i militær støtte og ca. 966 mio. kr. i civil støtte, herunder humanitære
bidrag.

Danske fokusområder inkluderer blandt andet militær støtte, humanitære og akutte indsatser, finansiel støtte til den ukrainske stat, accountability, minerydning, beskyttelse af kvinder og børn, genopbygning – inkl. et særligt partnerskab med Mykolaiv – og anti-korruption.

""

Mere information

Du kan læse mere om Danmarks støtte til Ukraine her.

Herunder om Danmarks militære støtte, humanitære og akutte indsatser, finansielle støtte til den ukrainske stat, accountability, minerydning, beskyttelse af kvinder og børn, genopbygning – inkl. et særligt partnerskab med Mykolaiv – og anti-korruption.

Pressemeddelelser