Gå til indhold

Skilsmissebevilling/ Ægteskabsattest

Det er vigtigt at sikre, at Familieretshuset stempler og underskriver dokumentet med en fysisk/våd underskrift. Et scan eller en kopi af underskriften godtages ikke. Derudover skal underskriverens navn og stillingsbetegnelse tydeligt fremgå af dokumentet.

Hvis du har modtaget din skilsmissebevilling/ægteskabsattest via e-mail eller e-boks, så indeholder de en computergenereret/scannet kopi underskrift, som vi ikke kan legalisere. Du skal derfor kontakte Familieretshuset og bede dem om at sende dine dokumenter med en "våd" signatur til dig med posten.

Hvis vi ikke har underskriveren i vores system, er vi nødsaget til at kontakte Familieretshuset og få en bekræftelse på, at underskriften er ægte. For at gøre processen hurtigere, kan du med fordel bede Familieretshuset sende en mail med en indscannet underskrift til vores sikre e-mailadresse [email protected], hvori den pågældende medarbejders underskrift bekræftes. Her skal medarbejderens navn og stillingsbetegnelse ligeledes fremgå.


Hvordan får jeg Apostillen/legaliseringen?

Når du har det underskrevne dokument, skal du bestille og betale for Apostillen/legaliseringen samt evt. returporto via vores webshop.

Når du har sørget for ovenstående og foretaget et køb gennem webshoppen, skal du gøre én af følgende:

  • Møde op på vores kontor i åbningstiden med den skilsmissebevilling/ægteskabsattest, du har fået underskrevet. Husk kvitteringen for købet. Dokumentet vil blive legaliseret, mens du venter.
  • Sende os skilsmissebevillingen/ægteskabsattesten med posten og vedlægge kvitteringen for købet (husk returporto). Når dokumentet er legaliseret, sender vi det retur med den valgte leveringsmetode.