Gå til indhold

Udskrifter fra Erhvervsstyrelsen

Inden du foretager købet, skal du tage stilling til, om du ønsker at modtage Apostillen som E-Apostille eller som fysisk Apostille. Vær opmærksom på, at en E-Apostille ikke underskrives af Udenrigsministeriet med en fysisk/våd underskrift, og du bør derfor undersøge, om landet, du skal bruge dokumentet hos, godtager en E-Apostille.  

Har du behov for at få legaliseret et udskrift fra Erhvervsstyrelsen, skal du enten:

  1. Hente et udskrift med digital signatur hos cvr.dk, og uploade det direkte på vores webshop, hvor du foretager betalingen for Apostillen. 
  2. Få et udskrift gennem Erhvervsstyrelsen som stempel og en original fysisk/våd underskrift af myndigheden. En kopi eller et scan af underskriften godtages ikke. Herefter foretager du købet i vores webshop.

Når du har sørget for ovenstående og har foretaget et køb gennem webshoppen, skal du gøre én af følgende:

  • Møde op på vores kontor i åbningstiden med det originale dokument. Husk at medbringe kvitteringen for købet. Dokumentet vil blive legaliseret med det samme.
  • Sende os det originale underskrevne dokument med posten og vedlægge kvitteringen for købet (husk returporto). Når dokumentet er legaliseret, sender vi det retur med den valgte leveringsmetode.

Find vejledning til webshoppen her.

Digital signatur
Hvis dokumentet indeholder en digital signatur, skal du uploade det direkte på vores webshop, når du foretager købet. 

Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at få digitale signaturer på straffeattester, udskrifter fra Erhvervsstyrelsen og dokumenter udstedt af Kirkeministeriet.

At dokumentet er modtaget digitalt betyder ikke nødvendigvis, at det indeholder en digital signatur. Man skal selv bestille et dokument med digital signatur hos den pågældende myndighed.

Du kan undersøge, om dokumentet er digitalt signeret ved at åbne dokumentet som en PDF-fil. Hvis du kan se en blå bjælke øverst i dokumentet, indeholder dokumentet en digital signatur. Dokumenter, der er digitalt signeret, skal uploades direkte fra e-Boks til webshoppen.

Vejledning til at hente udskrift fra cvr.dk med digital signatur

Du kan downloade en udskrift fra Erhvervsstyrelsen med en digital signatur på cvr.dk, som du efterfølgende kan uploade direkte til vores webshop.

Dette gør du således:

1) Gå ind på cvr.dk og indtaste relevant CVR-nummer i feltet: 

2) Vælg derefter de felter, du vil have med ved at klikke på ikonet markeret med rødt, så feltet folder sig ud:

3) Derefter vælger du ”Erhvervsstyrelsens signatur”:

4) Derefter vælger du at gemme de åbne bjælker:

5) Afslutningsvis gemmes udskriftet på din PC. Nu kan udskriftet uploades direkte i vores webshop, når du skal foretage dit køb.